tiistai 13. joulukuuta 2011

Kirjaostoksia

Käväisin tänään ensimmäistä kertaa Omituiset opukset -antikvariaatissa.
Ja eihän sieltä nyt vaan voi lähteä ostamatta mitään. 
Tässä löytöni: • Niko Kazantzakis: Kerro minulle Zorbas (tämän olen halunnut jo pitkään lukea)
 • John Irving: Leski vuoden  verran (Irving on kirjailija, josta jostakin syystä uskon kovasti pitäväni, vaikkakaan en ole lukenut vielä mitään hänen tuotantoaan. Hyllystä löytyy jo entuudestaan muutama Irvingin kirja).
 • Bo Carpelan: Lehtiä syksyn arkistosta (kiinnostava tämän vuoden uutuus, Carpelanilta en ole lukenut mitään aikaisemmin, aivan ihana kansi!)

9 kommenttia:

 1. Mä lainasin kirjastosta ton Carpelanin juuri! Vielä en ole ehtinyt sitä lukemaan tosin. Toivottavasti päästään jossain vaiheessa siitä mielipiteitämme vaihtamaan. (Ja mäkään en ole aiemmin Carpelania lukenut, mutta päättelin, että tämä voisi olla vallan mainio kirja aloittaa.)

  VastaaPoista
 2. Whaaat, oi vitsi, olis pitänyt tulla mukaan jos sinäkin tuommoisia löytöjä teit! Mitä pulitit näistä?

  VastaaPoista
 3. Hienoja löytöjä! Irving on yksi minunkin lempikirjailijoista, vaikka loppujen lopuksi en ole montaa hänen kirjoistaan vielä lukenutkaan. Leski vuoden verran on Garpin maailman jälkeen suosikkini :)

  VastaaPoista
 4. Riina: ehdottomasti vaihdetaan mielipiteitä kirjasta, kun ollaan luettu se!

  Peikkoneito: kivaa olis ollu, jos olisit ollu mukana! Mutta varmasti koska vaan saat seuraa uudelle Omituiset opukset -reissulle meistä :D Kirjat, joita ostin ei ollu ihan halvimmasta päästä (7-9 e /kpl), mut en vaan voinu vastustaa!

  Sanna: samoin kun sulla :)

  Maija: Garpin maailma on juuri yksi niistä Irvingin kirjoista, jotka odottelee hyllyssä. Ehkä siitä voisi vaikka aloittaa Irvingiin tutustumisen!

  VastaaPoista
 5. Nyt kyllä olen hieman kateellinen, että noin edullisella hinnalla olet löytänyt Carpelanin uutuuden :o Nam, mikä löytö! Innolla luen sitten arviosi! ^^ Itse en ole vielä onnistunut nappaamaan tuota kirjastolta. Sen kansi on kyllä mielettömän upea ja herkkä.

  VastaaPoista
 6. Kaisa, odotan innolla kyllä, että pääsen lukemaan kirjan!

  VastaaPoista
 7. Irving on pitkäaikainen suosikkikirjailijani. Leski vuoden verran on hänen teostensa joukossa sikäli erilainen, että se on ainoa, jossa päähenkilö on nainen.

  Carpelanin kirja on upea. Se on yksi oman kirjavuoteni hienoimmista kotimaisista.

  VastaaPoista
 8. Katja, onpas hassua, että vain yhdessä Irvingin kirjassa on naispäähenkilö! Tätä en ole ennen tiennytkään. Carpelanin kirjaan ovat ilmeisesti lähes kaikki sen lukeneet ihastuneet!

  VastaaPoista