sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Arvonnan tulokset

Blogini täytti tänään tasan vuoden ja arvonta on nyt päättynyt.
 Osallistujia oli upea määrä, kiitos kaikille!

Arvonnan voittajat ovat:Maria / Sinisen linnan kirjasto
Mandariini
Kiiu 
Jokke

Ensimmäiseksi tullut (eli Maria) saa valita ensimmäisenä kirjan listasta, joka löytyy täältä. Sitten toiseksi tullut, eli Mandariini ja niin edelleen. Toivon, että ilmoittaisitte minulle viimeistään keskiviikkona 14.10 sähköpostiini (lukutuulia@gmail.com) toivomanne kirjan sekä osoitetietonne. Jos kirja on jo valittu, lähetän siitä tiedon, niin voi tehdä uuden valinnan. Mikäli jostakusta voittajasta ei kuulu määräaikaan mennessä, arvon uuden voittajan. Pyrin postittamaan kirjat loppuviikosta.


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille ihanille lukijoilleni!

14 kommenttia:

 1. Onnea voittajille ja ennen kaikkea blogillesi! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea, Onnea!

  Blogissani on sinulle tunnustus. Toivottavasti et ole ehtinyt siihen kovin monesti jo vastata :-)...

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajille!

  Sinulla oli palkinnoissa todellisia helmiä...

  VastaaPoista
 4. Onnea vaan voittajille! Itsekin pistin arvonnan pystyyn, enhän mie malttanut enää odotella... :)

  ps. Kiinnoistaisko sua kimppaluku Edelleen Alice -kirjasta? Vai onko pahasti lukemattomia rästissä? Itse sain juuri tuon kirjastosta ja muistan, että jotain sen suuntaista viestiteltiin :)

  VastaaPoista
 5. Riennänpä heti osallistumaan! :)

  Itse asiassa kiinnostaisi kovastikin, mutta minun kohdallani menisi varmasti ensi vuoden puolelle eli puolentoista kuukauden päähän. Rästissä odottelee "muutamia" uutuuksia ja lukupiirikirja. Minkälaisella aikataululla haluat lukea kirjan? Kuinka kauan teillä saa olla kirjaston kirja lainassa?

  VastaaPoista
 6. Kiva, että osallistuit:)

  Meillä saa olla 4 viikkoa kirja lainassa, mutta sen jälkeen kirjaa saa uusia viisi kertaa, ellei ole varauksia. Ja harvemmin varauksia on, vähänkään vanhemmista teoksista.

  Mites tuo Atkinsonin uusin (luin muuten Ihan tavallisena päivänä ja olet oikeassa, se oli loistava!)? Oletko millä aikataululla siihen tarttumassa? :)

  VastaaPoista
 7. Meillä saa muuten uusia vain kolme kertaa :/.

  Mutta Atkinsonin uutuuteen tartun pian, viimeistään viikon päästä kun saan pari kirjaa valmiiksi. Oletko sinä lukemassa sitä koska?

  VastaaPoista
 8. Tarkistin juuri Atkinsonin kirjan tilanteen kirjaston tietokannasta, ja olen nyt ensimmäisenä sitä jonottamassa. Eli viikon päästä voisi olla ihan optimaalinen aika aloittaa :)

  VastaaPoista