keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kirjalöytöjä Forssasta

Matkasimme tänään kera lukupiiriystävien Forssan Kutomolle Kirjalöytöön, jonne useat eri kustantamot ovat tuoneet myyntiin kirjoja varastoistaan.
Kirjoja löytyi laidasta laitaan, romaanien lisäksi myös paljon lastenkirjoja ja tietokirjoja. Halvimmat kirjat maksoivat euron, mutta outletissa myytiin myös tämän kevään uutuuksia hieman yli parilla kympillä.Outletissa oli myynnissä myös kirjaylläripusseja viiden euron hintaan. Jokaisessa pussissa oli 3-4 kirjaa. Pakkohan sellainen oli saada! Tosin annoin ylläripussistani löytyneet kaksi lastenkirjaa heti eteenpäin Riinalle.
Outletista kirjahyllyyni päätyi:

Anna Örnberg: Sisusta valkoista maalaistunnelmaa (yllätyspussista)
Anne Michaels: Routaholvi
Michael Cunningham: Säkenöivät päivät
John Boyne: Kapina laivalla
David Safier: Huono karma
Jussi Valtonen: Vesiseinä
Naomi Novik: Jadevaltaistuin (Riinan ylläripussista)
Ali Shaw: Tyttö joka muuttui lasiksi
Stef Penney: Erämaan armo
Bengt Jangfeldt: Axel Munthe - tie Caprin huvilalle (yllätyspussista)

Suosittelen Kirjalöytöä, mikäli haluat löytää hyviä kirjoja halvalla. En suosittele, mikäli sinulla on jo entuudestaan ongelmana, minne tunget kaikki kirjasi.

13 kommenttia:

 1. Tahtoo tuonne! Mikä sen paikan osoite on? Asun sen verran mukavan matkan päässä, että pakko mennä. :)

  VastaaPoista
 2. Nyt iski kirjakateus!:D Hyviä löytöjä teit!:)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa kivalta tuo myyntisysteemi! :) Onko tuo myynti vain muutaman kerran vuodessa, vaiko ihan jatkuvasti (ei kai?)? Vois olla kiva joskus kans käydä vähä kattelees kirjoja tuolla. :)

  VastaaPoista
 4. Mari, Kirjalöytö on Puuvillakadulla. Mene ihmeessä, siellä on varmasti jokaiselle jotakin!
  Sonja, olisin voinut ostaa sieltä varmasti viisinkertaisen määrän, mitä nyt ostin. Valinnanvaraa oli niin paljon! Suosittelen!
  Jonna, tuo on nyt toukokuun ajan auki eli vielä on paljon aikaa käydä siellä :)

  VastaaPoista
 5. Valtonen vähän himottaisi ja ylläripussihan olisi pakollinen.. Mutta saa nyt nähdä ehtiikö tässä kevättohinassa. Onneksi voi himoita näitä teidän pinojanne ja sitten muistuttaa, että kohta on muutto ja kaikki ne kirjat pitää ihan oikeasti itse kantaa uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 6. Valtonen oli edullisin ostokseni, vain euron hintainen (kuten huomaat, yritän parhaani mukaan auttaa sinua pitämään muutettavien kirjojen määrän kurissa ;)). Oikeasti muuttaminen käy kyllä työstä, etenkin kirjojen kantaminen. Tsemppiä sinulle siihen :)! Onneksi työ palkitaan, uuteen kotiin on ihana levittäytyä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos vielä seurasta ja kyydistä ovelle, se tuli tarpeeseen, hyvä jos hissiin meinasin päästä. :D

  VastaaPoista
 8. Heh, kiitos Riina sullekin! Kieltämättä itselläkin oli vaikeuksia taistella kolmen kassin kanssa ovia auki ja avaimia käsilaukusta :) Tällä hetkellä poden pienoista kirjamorkkista, koska kirjojen mahduttaminen hyllyyn tulee olemaan aikamoinen urakka.

  VastaaPoista
 9. Oi jospa oisin saanut olla mukana... Yllätyspussi ja varmasti vinot pinot muuta olisi tarttunut mukaan. Toisaalta ihan hyvä, että asun kauempana, olisi saattanut lähteä mopo käsistä (tai kirjahamsteri kontrollista)...

  VastaaPoista
 10. Oi joi, naama vihreänä vaan luen täällä muiden löydöistä ;) Tuonne olisi kyllä huippua päästä penkomaan!

  VastaaPoista
 11. Villasukka, kirjahamsteri kontrollista - ihana ilmaus :) !
  Susa, vielä on hyvin aikaa, kun se on auki koko toukokuun!

  VastaaPoista